Cum accesorizezi rochia TEMPTATION?

28 October
0 comment

Buna seara dragele mele prinţese şi regine!

Pentru că îmi doresc să fiţi cele mai frumoase şi mai admirate la orice eveniment, pe lângă creaţiile deosebite pe care vi le-am pregătit, voi posta de acum înainte în acest blog şi sugestii referitoare la accesorii, make-up, hair-style, manichiură, etc. de care aveţi nevoie pentru a vă crea ţinuta şi imaginea perfectă.

Astăzi vom vorbi despre rochia TEMPTATION pe care o puteţi vizualiza în detaliu la acest link.

b1

Vreţi să atrageţi toate privirile? Atunci sigur această rochie este una dintre cele mai bune alegeri. Executată din dantelă paietată de lux, cu flori 3D lucrate manual şi aplicaţii de dantelă pe tull vă creează o imagine de poveste. Culoarea marsala este şi va fi una dintre cele mai frumoase culori pe care o puteţi purta pentru a vă face remarcate. Rochia TEMPTATION poate fi accesorizată cu sandale şi plic la culoare sau în nuanţe de crem-auriu-argintiu.

018046113c547b199cb7dffdfbe13c0f               cc68f6a2366c8f589bb1a6114d2ce8e2

p1c1

Vreţi să ieşiţi din tipare? Atunci puteţi opta pentru un plic unicat realizat în acelaşi ton cu rochia, pe care noi îl putem realiza la comandă, similar cu plicul QUEEN CHERRY pe care îl găsiţi aici.

dsc_0343

Bijuteriile au şi ele un rol important în crearea unui look perfect. În funcţie de preferinţe puteţi opta pentru cercei candelabru şi colier mai lung care să acopere decolte-ul sau pentru ceva mai simplu.

hot-sale-women-red-zirconia-crystal-rhinestone-bridal-jewelry-set-african-wedding-big-bridal-rose-goldc2

Să nu uităm de partener! Dacă vreţi ca şi el să se asorteze cu voi comandaţi-i o cravată, un papion sau o batistă pe care le putem realiza la culoare cu rochia pe care o visaţi.

dsc_0882

Sper că v-am fost de ajutor! Dacă aveţi întrebări aştept comentariile voastre.

Vă doresc o seară frumoasă!

brindisi amoroso

 

 

 

Leave your thought